waterspelletjes

Deze 10 verfrissende waterspelletjes zijn onmisbaar tijdens de zomervakantie!

1. Speel waterpistooltikkertje

Pif poef plets! Wat zouden waterspelletjes zijn zonder klassieke waterpistolen? Waterpistolen zijn hét waterspeelgoed bij uitstek. Voor het spelletje ‘waterpistooltikkertje’ heb je niet veel nodig: enkele waterpistolen en een groep kinderen volstaan! Het concept is heel simpel, in plaats van te tikken hoeft de tikker enkel maar de andere spelers nat te spuiten. Simpel toch? Diegene die dan geraakt is, is de nieuwe tikker met het waterpistool. Waterpistolen zijn bij ons in de winkel te verkrijgen in alle formaten en kleuren!

waterpistool

2. Slide op de waterglijbaan

Niets zo leuk als op je buik glijden op een hete dag. Zo eenvoudig, maar toch zo geweldig plezierig. Voor de waterglijbaan heb je vooral héél veel water nodig. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een langwerpig zeil en bruine zeep? Dan is er goed nieuws, want wij hebben voor jou de H²O- GO! duowaterglijbaan in promotie staan. Klaar om de snelste tijd neer te zetten?

waterglijbaan

3. Organiseer een ‘splashy’ waterballonnengevecht

Nog zo’n klassieker, een waterballonnengevecht! Do we even need to say more? Superleuk om te organiseren, maar de voorbereiding van zo’n waterballonnengevecht neemt helaas wel wat tijd in beslag. Waterballonnen vullen, water verspillen, knopen maken… het is een helse klus. Voor €2 kan je nu bij ons onderstaand leuk hebbedingetje kopen. Het vult maar liefst 37 waterballonnen in 20 seconden zonder dat je ze moet knopen. Handig, toch?

waterballonnen

4. Oh-oh, trampolinewatergevaar!

Trampoline? Check. Tuinslang? Check. Een hele grote waterballon? Check! All right, jij hebt alles in huis om dit waterspelletje te spelen. Dit spelletje is zo spannend, dat kan je zien in dit filmpje! Vul een waterballon vanop de trampoline met een tuinslang. De kinderen moeten ondertussen onder de trampoline liggen. Zij zullen de ballon groter en groter zien worden. Na elke 30 seconden mag elk kind om beurt onder de trampoline even weg ontsnappen. Diegene die onder de trampoline ligt wanneer de waterballon ontploft, is de verliezer! Trampolines en waterballonnen zijn bij ons verkrijgbaar.

5. Speel eens WK watervoetbal

Het WK voetbal is volop bezig, maar wat denkt Lukaku en co van een potje watervoetbal? Voetbal spelen in het zwembad of op het gras met gigantisch veel sproeiers om je heen? Het kan allemaal, zolang er maar water en een voetbal aanwezig is. Voor de rest blijven de spelregels dezelfde!

6. Duik mee op schattenjacht

Zwembadpret verzekerd! Voor de echte waterratten onder ons is dit waterspelletje een heuse topper. Gooi verschillende ringen, voorwerpen en waterspeelgoed in het zwembad. De kinderen trekken een duikbril aan en na het startsein moeten ze zoveel mogelijk spulletjes vanop de bodem van het zwembad opduiken. Diegene die de meeste spullen bovenhaalt, wint de duikwedstrijd! Leuke duikbrillen zijn bij ons al te vinden vanaf €10.

7. Kapitein waterpret

Arrrrrrrr, captain! Dit grote waterspel is leuk voor iedereen die graag eens kapitein wilt zijn of graag zijn/haar eigen mini-waterpretpark wilt maken. Het ‘Big Waterspel Niagara’ staat bij ons in promotie en bevat stromend water zodat je bootjes nooit hoeven te stoppen. Dit waterspeelgoed brengt waterpret voor elke peuter en kleuter tijdens de zomervakantie!

waterplay-niagara

8. Niet zomààr een luchtmatras

Is je zwembad helemaal zomerklaar? Top, dan kan het relaxen pas echt beginnen. Ben je die saaie opblaasbare zwemmatrassen ook zo beu? Drijf dan eens op een frisco, schildpad, watermeloen of een gigantische badeend. Dobberen was nog nooit zo leuk met ons opblaasbaar zwemmateriaal van Intex!

luchtmatras

9. Afkoeling voor de allerkleinsten

Ook voor baby’s en peuters is afkoeling erg belangrijk in de zomer. Een veilig kleurrijk kinderzwembadje is daarom de beste optie om je kleintje helemaal te plezieren. Is je kapoen een echte dinosaurusfan? Dan staat het perfecte kinderzwembad van Intex al klaar!

kinderzwembad

10. En… Afkoeling voor de allergrootsten!

En wat doen ouders als hun kinderen leuk buiten spelen? Inderdaad: aperitieven natuurlijk! Met een koelbox in de buurt is een fris drankje voor jou en de kinderen steeds bij de hand. De Bravo 25 koelbox (€ 54,99) met een inhoud van 25 liter is alvast onze aanrader! Schol!

koelbox

Nog meer zomerpret nodig?

Mariën-Bouwens staat altijd paraat met het beste advies over speelgoed. Ontdek onze waterspelletjes en speelgoed en bereid je helemaal voor op de zomervakantie! Neem contact met ons op voor meer informatie of volg ons op onze Facebookpagina.

Ander nieuws

Hedendaags handletteren workshop
affiche-workshop-acrylverf-pouring