Opendeurdagen-Mariën-Bouwens

Opendeurdagen Mariën-Bouwens van 2 t.e.m. 11 november

Van 2 t.e.m. 11 november 2018 zijn het opendeurdagen bij Mariën-Bouwens. We nemen je graag mee in de wondere wereld van onze 5000 m² grote winkel. Onze opendeurdagen zijn een unieke gelegenheid om ons uitgebreid aanbod te ontdekken.  Naast talloze promoties en exclusieve kortingen, hebben we ook een grootse tombola-actie in petto. Tijdens deze 10 dagen kan je bij ons de beste deals vinden. Ben je benieuwd naar meer? Lees dan zeker verder!

Wat valt er te beleven?

Exclusieve acties in sport-, spel- en schoolartikelen

Tijdens onze opendeurdagen kan je verschillende acties en promoties verwachten die na 11 november niet meer gelden. Zo zullen er extra kortingen zijn en kan je een uitgebreid aanbod aan winterspullen en winterkledij bij ons komen bekijken. Nog niet overtuigd? We geven je graag 5 goede redenen om zeker naar onze opendeurdagen te komen.

Waarom zou je komen?

ski

1. Say what? 15% korting op ALLE sportartikelen

Ja hoor, dat heb je goed gelezen. Tijdens onze opendeurdagen kan je genieten van 15% korting op ALLE sportaankopen in de winkel. Die winterjas waar je al zo lang van droomde of de tennisschoenen die je al zo lang wou, je vindt ze nu aan een geweldige korting! Wat je moet doen om je exclusieve korting te claimen? Gewoon naar onze winkel komen, tiens!

Actie geldig t/m zondag 11 november.

tombola

2. Doe mee aan onze tombola

Jawel, ook aan een tombola-actie hebben we gedacht! Win 50% van je aankopen terug in de vorm van een aankoopbon. Als dat niet de moeite waard is! Uiteraard zijn er ook troostprijzen: 15 of 25% van je aankopen kan je terugverdienen in een nieuwe aankoopbon. Onderaan deze blog lees je hoe je kan deelnemen.  Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar?

Lees meer over deze tombola onderaan deze blog.

Ski-latten

3. Ontdek de nieuwste collecties en promo’s tijdens onze opendeurdagen

De nieuwste kledingcollecties en de leukste speelgoedcollecties vind je tijdens de opendeurdagen bij ons. Kom de nieuwste collecties bekijken van verschillende bekende merken van alle school-,spel- en sportartikelen. Voor ieder wat wils!

hapjes

4. Eet-en drinkgelegenheden voorzien

Food & drinks, altijd een goede reden om te komen. Voor onze bezoekers hebben we allerlei versnaperingen en drankjes klaar staan en dat 10 dagen lang! Op onze laatste dag voorzien we exclusieve catering. Honger en dorst zal je niet lijden, beloofd!

Sinterklaas

5. Hij komt, hij komt…

Ben je braaf geweest dit jaar? Dan heb je een extra reden om op zondag 11 november langs te komen want de Sint maakt zijn intrede!  Kom eens dag zeggen en want Sint en Piet hebben allerlei lekkers en leuke cadeautjes in peto. Leuke foto’s zullen uiteraard ook niet ontbreken.

Bezoek Sint & Zwarte Piet bij Mariën-Bouwens : zondag 11 november van 14u – 17u.

Praktisch

We zetten graag alle praktische informatie nog even op een rijtje.

  • Geniet van -15% op alle sportartikelen.
  • Doe mee aan onze tombola.
  • Je kan ons vinden op Ringlaan 22 te Zandhoven (postcode 2240).
  • Makkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer (bus 420, 424, 427). Bushalte Zandhoven Liersebaan.
  • Er zijn in totaal 50 parkeerplaatsen aan onze winkel.
  • We aanvaarden geen ecocheques als betaalmiddel.
  • Alle acties van de opendeurdagen zijn geldig tot en met zondag 11 november.
  • Nog vragen? Neem dan contact met ons op of vind meer informatie over de opendeurdag op onze Facebookpagina.

Tombola-actie: win 50 % van je netto-aankoop bedrag terug!

Mariën-Bouwens zorgt tijdens de opendeurdagen voor een stuntactie. Download hier beneden de tombola voucher, print ‘m af, vul ‘m in en maak kans om 50% van je netto-aankopen terug te winnen in een aankoopbon. Deze actie is enkel geldig van 2 t.e.m. 11 november. De gewonnen aankoopbon zal geldig zijn tot en met 10 maart 2019. Heb je de hoofdprijs niet gewonnen? Niet getreurd: er zijn ook nog troostprijzen voorzien waarbij je 15% tot 25% van je aankoop in bonnen terugkrijgt! Zeker deelnemen dus! De winnaars worden op 11 november door de Zwarte Pieten bekend gemaakt!

Ander nieuws

Hedendaags handletteren workshop

Workshop Hedendaags Handletteren 9 & 30 september 2023

,
Hedendaags handletteren is een vorm van kalligrafie die in de 21e eeuw is ontstaan.
affiche-workshop-acrylverf-pouring

Nieuwe Cursus Acryl Pouring

,
Acryl pouring is een techniek waarbij je acrylverf in dunne lagen op een ondergrond giet. Door de vloeibare verf te mengen met een speciale gietvloeistof, creëer je unieke en abstracte kunstwerken. Schrijf u tijdig in

Vervolgcursus Brushletteren 2.0

, ,
Op 11 februari organiseren we een vervolgcursus op het brushletteren. We gaan weer aan de slag met brushpennen, ecoline stiften, waterbrushes enz..... We gaan weer blenden, schrijven met penseel met verf en ecoline. Ontwerp je eigen kaartje…