Sinterklaas_

Bijna Sinterklaas… Deze 5 speelgoedmerken zijn hét populairst

Eindelijk! Het jaarlijks hoogtepunt waar elk kind naar uitkijkt, is aangebroken. In de nacht van 5 op 6 december komen Sint en Piet weer langs met allerlei lekkers en het hipste speelgoed. Schoenen staan al klaar bij de haard, met daarin een wortel voor het paard en een brief met alle wensen. Die verlangens van brave kinderen gaan vaak heel erg ver. Sommige ouders horen het tot in Spanje donderen als ze de lijstjes van hun kroost lezen. Gelukkig is Sinterklaas een echte speelgoedexpert en weet hij exact wat elk kind wenst. De heilige man is op zondag 11 november bij ons gepasseerd en hij verklapte ons meteen de 5 populairste speelgoedartikelen van het moment… Ben jij ook benieuwd?

gravitrax

1  Bouw interactieve kogelbaansystemen met Gravitrax van Ravensburger

Hoe graaf is GraviTrax® van Ravensburger? Wel, Sinterklaas wist ons te vertellen dat dit heel cool speelgoed is! Wist je zelfs dat het is uitgeroepen tot het beste speelgoed van het jaar 2018? Ontdek de invloed van de zwaartekracht door dit dynamische kogelbaansysteem uit te proberen. Je kind kan zelf kiezen hoe hij/zij een parcours vol actie kan bouwen om de knikkers naar de finish te brengen. Om het met een rijmpje te zeggen: gedaan met de traditionele knikkerbaan!

Gravitraxdoos van Ravensburger: €39,95 bij Mariën-Bouwens

lego_legotrein

2        Met de trein naar … Legoland!

Zie ginds komt de… stoomtrein van Lego uit Spanje weer aan! Sinterklaas komt natuurlijk met de stoomboot, maar met de Lego treinsets maakt elk kind het gedroomde sporentraject. Op de benedenverdieping van onze winkel hebben we een Legospeelhoek waar de Sint gegarandeerd alle bouwmodellen voor elke Legotrein uittest. Sinterklaas kiest zijn speelgoed namelijk zorgvuldig uit!

Lego goederentrein: €139,95

3        Maak magische kunstwerken met Diamond Paintings

Een zeer populair speelgoedartikel bij de creatieve liefhebbers onder ons. Vindt jouw kind alles wat glinstert echt de max? Laat hem/haar dan eens een diamanten tijger, bloem of wereldbol in elkaar schilderen met kleine diamantjes. Wij hebben meer dan 20 varianten van Diamond Paintings van Collection d’Art in onze winkel liggen! Sinterklaas weet dus waar te zoeken…

nerf

4        Speelgoedgeweren van Nerf blijven scoren

Ook voor de avontuurlijke kinderen heeft Sinterklaas wat leuks gevonden. De Nerf-producten van Hasbro gaande van Nerf Blasters, Nerf darts, Zombie Strike, N-Strike Elite, Modulus, Mega, Super Soaker en N-Sports, zijn allemaal bij ons in de winkel te verkrijgen. Met wie gaat jouw kind een echte “gun war” organiseren? We raden aan om de speelgoedgeweren van Nerf als buitenspeelgoed te gebruiken. Binnenshuis adviseren we om er niet mee te spelen!

Nerf Firestrike  –  €9,95

Nerf Evader  – €39,95

5        Beyblades Burst… the game is on!

Tot slot zijn ook de Beyblades helemaal terug van weggeweest. De kleine tolletjes van Hasbro kan je bij ons in de winkel kopen. Bouw een carrière uit als echte Beyblader en versla je vrienden in de Beyblade Arena. Uiteraard is dit allemaal bij ons verkrijgbaar, net als Beyblade accessoires en duo-pakketten!

Beyblade Switchstrike – €13,50

Beyblade Battle Set – €37,95

6        Wil je nog meer te weten komen over onze speelgoedartikelen?

Mariën-Bouwens staat altijd paraat met gespecialiseerd advies over speelgoed, speelgoedartikelen en modelbouw. Veel speelgoedliefhebbers zijn in hun nopjes tijdens het winkelen bij Mariën-Bouwens. Neem contact met ons op voor meer informatie over speelgoed of volg ons op onze Facebookpagina.

Ander nieuws

Hedendaags handletteren workshop
affiche-workshop-acrylverf-pouring