clicformers

Sinterklaaswedstrijd: win 1 van onze 10 Clicformers prijzen!

Hij komt, hij komt… Jawel! Op zondag 11 november komt Sinterklaas naar Mariën-Bouwens. Dat is de laatste dag van onze opendeurdagen. Tussen 14u en 17u kan je de heilige man bij ons verwachten. Hij komt niet alleen, want hij heeft een leuke actie meegebracht. Maak vanaf vandaag kans op 1 van de 10 Clicformers prijzen van het Belgische speelgoedmerk CLICS! Eindeloos speelplezier voor ieder kind.

Clicformers van CLICS: op en top Belgisch!

Elk Belgisch gezin kent ze ondertussen: CLICS. Kinderen maken de mooiste creaties van deze flexibele, wendbare en vouwbare blokjes. Sinds 2001 veroveren ze de harten van miljoenen kinderen over meer dan 40 landen. Clicformers is één van de 3 types collecties van CLICS. Clicformers is leuk bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met het simpel principe – let’s click & play – gaan kinderen spelend leren met dit speelgoed. De kleurrijke bouwblokken van dit educatief speelgoed klikken makkelijk in of op elkaar en spelen in op het zintuiglijke plezier van jonge kinderen. Lees er meer over op www.clicstoys.be

Wat moet je doen om te winnen?

  • Beantwoord onze wedstrijdvraag (zie contactformulier hieronder).
  • Beantwoord ook de schiftingsvraag.
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (of je bent reeds ingeschreven).
  • De winnaars worden op 16/11/2018 op de hoogte gebracht via mail én via onze Facebookpagina! Gewonnen? Fantastisch. Jouw Clicformerbox kan je afhalen bij ons in de winkel.

Deelnemen? Beantwoord deze vraag: in welke Belgische gemeente worden de nieuwe Clicformers blokjes gemaakt?

Zin in meer speelgoedplezier?

Mariën-Bouwens staat altijd paraat met gespecialiseerd advies over speelgoed. Ontdek ons ruim speelgoedaanbod exclusief in de winkel en profiteer van talloze kortingen. Neem contact met ons op voor verdere vragen en vergeet ons niet te volgen op de Facebookpagina of je in te schrijven op de nieuwsbrief voor verdere tips & tricks!

Ander nieuws

Hedendaags handletteren workshop
affiche-workshop-acrylverf-pouring