fbpx

Maak kans op een CMP ski-jas t.w.v. €199

Bij het Italiaanse sportmerk CMP staat de liefde voor de natuur en een gezonde levensstijl centraal. Samen met onze trouwe leverancier van CMP, geven wij een lekker warme ski-jas t.w.v. €199 weg. Is this your lucky day? Het enige wat je moet doen, is jouw gegevens voor de nieuwsbrief achterlaten, de schiftingsvraag beantwoorden en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar! Een nieuwe ski-jas net voor de krokusvakantie komt altijd van pas, toch? Uiteraard hebben we bij de keuze van deze ski-jas rekening gehouden met alle tips die we al eens eerder voor je hebben opgelijst! 

Wat kan je winnen?

Een gloednieuwe ski-jas (m/v) ter waarde van €199 van het Italiaanse outdoor-merk CMP. Voor deze wedstrijd is er slechts één gelukkige die haar/zijn jas mag komen halen in onze winkel. Onderstaande exemplaren zijn alleszins bestemd voor deze winnares of winnaar!

Wat moet je ervoor doen?

Het enige wat je hiervoor moet doen, is je inschrijven op onze nieuwsbrief. De gelukkige winnaar/winnares wordt nog voor de krokusvakantie bekendgemaakt (donderdag 28/02/2019) ! Zo kan jouw nieuwe ski-jas nog mee de piste op.

Ben jij al een trouwe subscriber?

Mooi! Hou dan zeker je mailbox in de gaten, want dan hebben we ook goed nieuws voor jou. Deel de e-mail met vrienden via Facebook of stuur ze door naar een vriend/vriendin. Op deze manier maak je automatisch kans om te winnen!

Formulier

Deelnemen? Vul hier je gegevens in. Beantwoord de volgende schiftingsvraag: Hoeveel skibot-modellen heeft Mariën-Bouwens in de winkel liggen?

* verplichte velden

Disclaimer:

 1. Uiteraard gaan we discreet met je gegevens om. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor maandelijkse nieuwsbrieven en publicitaire boodschappen. Voor meer informatie over je privacy en persoonsgegevens, kan je steeds terecht bij info@marien-bouwens.be.
 2. Om deel te nemen, MOET je de wettelijke leeftijd van 18+ hebben.
 3. Dubbele inschrijvingen, of bestaande subscribers die zich uitschrijven om nadien direct weer in te schrijven, maken geen kans op de prijs. Dergelijke acties worden meteen afgestraft.
 4. De jassen op de foto’s zijn de enige jassen die te winnen zijn. Het is ofwel een man ofwel een vrouw die kans maakt op de give-away.
 5. Om deel te nemen aan de actie en zo kans te maken op het winnen van een prijs, moet een
  antwoord gegeven worden op de schiftingsvraag.
 6. Onder de deelnemers die hebben meegedaan, wordt de deelnemer die het antwoord van de schiftingsvraag het dichtst benadert, als winnaar aangeduid. In geval van ex aequo’s is de winnaar de persoon die het eerst zijn/haar antwoord heeft ingediend.
 7. De gewonnen prijs is niet inruilbaar of omwisselbaar tegen andere voordelen of producten van Mariën-Bouwens. Mariën-Bouwens is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de prijs.
 8. Deelnemen aan deze actie veronderstelt het volledig aanvaarden van dit reglement
  en elke mogelijke actiebeslissing van Mariën-Bouwens.