CMP-skikleding

Real people, real products, de perfecte ski-jas van CMP!

De krokusvakantie; voor veel mensen de geliefde periode om met familie of vrienden op skivakantie te trekken. Je volledig ontspannen in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland, maar toch actief bezig zijn, dat maakt van wintersport het ideale concept. Het belangrijkste is uiteraard voldoende sneeuw, maar ook kwalitatief skimateriaal kan je reis maken of kraken. Met CMP mag je er gerust van zijn dat je outfit op punt staat, zowel qua comfort als qua design. Volgende drie redenen vertellen je waarom.

1: Een familiebedrijf met jarenlange ervaring

Het verhaal van CMP begon 50 jaar geleden bij de familie Disegna. Het is een verhaal waarbij passie en toewijding ervoor gezorgd hebben dat het hecht familiebedrijf kon uitgroeien tot marktleider in sportswear en fashion. Vandaag is het onderdeel van de Fratelli Campagnolo Group en staat het bekend om haar kwalitatief hoogwaardige sportproducten.

2: Comfort in harmonie met de natuur

De passie voor natuurbestendige producten en de liefde voor de natuur hebben ervoor gezorgd dat elk item van CMP perfect past bij elke buitenactiviteit. Of het nu gaat om stevige skischoenen of een warme jas: alles kan weer en wind moeiteloos doorstaan. De codewoorden van CMP zijn comfort, bescherming en bewegingsvrijheid.

3: Echte producten voor échte mensen

CMP is echter meer dan enkel comfort. Door een brede waaier aan kleuren en afwerkingen, is er voor elk wat wils. Opvallen op de skipiste, casual gekleed in het stadsleven of je broek droog houden op de fiets? Met een felle ski-jas, een hippe mantel of een waterafstotende broek heeft CMP voor alles een oplossing. “Real people, real products”, daar draait het merk om. Een kledinglijn voor echte mensen die gepassioneerd omgaan met hun omgeving, voor wie een gezonde levensstijl primeert met liefde voor de natuur.

Vertrek jij binnenkort op wintersport, maar is jouw ski-outfit aan vernieuwing toe? Doe mee aan onze actie en wie weet word jij de trotse eigenaar van een gloednieuwe jas! Deze voldoet uiteraard aan alle voorwaarden die de perfecte ski-jas moet hebben. Heb je ook nood aan nieuwe ski’s of een snowboard, huur het bij ons of bekijk onze interessante promoties! Neem contact met ons op voor meer informatie over ski- en snowboardmateriaal of volg ons op Facebook.

Ander nieuws

Hedendaags handletteren workshop
affiche-workshop-acrylverf-pouring